Test Bank For A Systems Approach to Small Group Interaction 11th edition

Test Bank For A Systems Approach to Small Group Interaction 11th edition

$25.00

Edition: 11th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Compare
Category:

Test Bank For A Systems Approach to Small Group Interaction 11th edition

Chapter 1: What Is Small Group Interaction?

TRUE-FALSE QUESTIONS

 1.  According to Tubbs, small group interaction involves at least two members. 

Answer: False

 2.  In distinguishing between “group” and “team,” Tubbs notes that a team is a type of group; therefore the term “group” is more general. 

Answer: True

 3.  Research discovered that people in small companies like their jobs more than people in big companies, thus suggesting that members of smaller groups are more content than members of larger groups.

Answer:  True

 4.  A virtual team meets face-to-face but completes most of its work through electronic means.

Answer:  False

 5.  According to Business Week, online companies like Johnson and Johnson are using online games to imprve internal communications.

Answer:  True

6.  Scientific studies show that our brains are hardwired to work best in small groups.

Answer:  True

7.  Scientific studies show that large groups have easily understood hierarchies and simple rules of conduct but foster less trust and cooperation.

Answer:  False

 8.  Americans are the least individualistic and most team-oriented culture in the world. 

Answer: False

9.  Empowerment is a leadership style that enables the leader to more effectively utilize the talents, abilities and knowledge of others and, at the same time, increase the leader’s time available to work on more strategic activities. 

Answer: True

0

TOP

X