Test Bank for Calculate with Confidence 7th Edition Morris

Test Bank for Calculate with Confidence 7th Edition Morris

$40.00

Edition: 7th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Compare
Category:

Test Bank for Calculate with Confidence 7th Edition Morris

ISBN-10: 0323396836
ISBN-13: 9780323396837

Chapter 01: Roman Numerals
COMPLETION
1. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
7  2 =
ANS: xiv

PTS: 1 MSC: Practice Problems

2. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
29 – 1 =
ANS: xxviii

PTS: 1 MSC: Practice Problems

3. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
3  10 =

ANS: xxx

PTS: 1 MSC: Practice Problems

4. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
10 + 2 =
ANS: xii
PTS: 1 MSC: Practice Problems

5. Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.
18 =
ANS: xviii
PTS: 1 MSC: Practice Problems

6. Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.
21 =
ANS: xxi
PTS: 1 MSC: Practice Problems

7. Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.
=
Calculate with Confidence 7th Edition Morris Test Bank
ANS: xiss
PTS: 1 MSC: Practice Problems

8. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
6  3 =
ANS: xviii
PTS: 1 MSC: Practice Problems

9. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
30 – 6 =
ANS: xxiv
PTS: 1 MSC: Practice Problems

10. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
12 ÷ 2 =
ANS: vi
PTS: 1 MSC: Practice Problems

11. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
13 + 7 =
ANS: xx
PTS: 1

0

TOP

X