Search

In Stock

Shiland Mastering Healthcare Terminology 4th Edition – Test Bank

Edition: 4th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

$25.00

Shiland Mastering Healthcare Terminology 4th Edition – Test Bank

Thailand: Mastering Healthcare Terminology, 4th Edition

Chapter 3-2: Musculoskeletal System

Test Bank

TRUE/FALSE

1.Bones are attached to one another by fibrous bands of tissue called ligaments.

ANS: T PTS: 1 REF: 62 OBJ: A+P

TOP: Word Parts & Decodable Terms

2.The tough, fibrous covering of the muscles is called tendon.

ANS: F PTS: 1 REF: 62 OBJ: A+P

TOP: Word Parts & Decodable Terms

3.The formation of blood is termed hematopoiesis.

ANS: T PTS: 1 REF: 62 OBJ: A+P

TOP: Word Parts & Decodable Terms

4.The abbreviation for rheumatoid factor is RHF.

ANS: F PTS: 1 REF: 105 | 111 OBJ: A+P

TOP: Abbreviations |  Nondecodable Terms

5.A combining form for cartilage is chondr/o.

ANS: T PTS: 1 REF: 87 OBJ: A+P

TOP: Word Parts & Decodable Terms

6.Syndesm/o is a combining form for tendon.

ANS: F PTS: 1 REF: 87-88 OBJ: A+P

TOP: Word Parts & Decodable Terms

7.My/o is a combining form for muscle.

ANS: T PTS: 1 REF: 88 OBJ: A+P

TOP: Word Parts & Decodable Terms

8.The skull is part of the appendicular skeleton.

ANS: F PTS: 1 REF: 68 OBJ: A+P

TOP:Nondecodable Terms

9.The clavicles are part of the appendicular skeleton.

ANS: T PTS: 1 REF: 72 OBJ: A+P

TOP: Word Parts & Decodable Terms

10.The shaft of a long bone is termed the epiphysis.

ANS: F PTS: 1 REF: 64 OBJ: A+P

TOP: Word Parts & Decodable Terms

Back to Top
X
Product has been added to your cart