Search

In Stock

New Perspectives on Computer Concepts 2014 Comprehensive 17th Edition – Test Bank

Edition: 7th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

$25.00

New Perspectives on Computer Concepts 2014 Comprehensive 17e June Jamrich Parsons Dan Oja – Test Bank

Chapter 2: Manipulating Numbers with Excel

TRUE/FALSE

1.Microsoft Excel is text and data processing software and is not suited for working with formulas.

ANS: F PTS: 1 REF: 72

2.The Excel workspace is a grid of rows and columns.

ANS: T PTS: 1 REF: 73

3.Labels are used only for worksheet or column titles.

ANS: F PTS: 1 REF: 74

4.After you have pressed the Enter key, you cannot edit the value entered into the cell.

ANS: F PTS: 1 REF: 74

5.The letter “X” is used for multiplication in Excel.

ANS: F PTS: 1 REF: 76

6.Cell references used in formulas can lead to unexpected results when you copy or move the formulas.

ANS: T PTS: 1 REF: 69

7.Formulas cannot include more than two functions.

ANS: F PTS: 1 REF: 77

8.To select a range of cells for use as arguments in a function, click the upper-left cell and release the mouse button.

ANS: F PTS: 1 REF: 79

9.To create an absolute reference, insert a pound sign (#) before the column reference and another pound sign before the row reference.

ANS: F PTS: 1 REF: 81

10.To delete an existing worksheet, right-click anywhere within the worksheet and click Delete.

ANS: F PTS: 1 REF: 82

Back to Top
X
Product has been added to your cart