Test Bank for Calculation of drug dosages 11th Edition by Ogden

Test Bank for Calculation of drug dosages 11th Edition by Ogden

$35.00

Edition: 11th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Compare

Test Bank for Calculation of drug dosages 11th Edition by Ogden

ISBN: 9780323551281

Calculation of drug dosages 11th Edition by Ogden
Test Bank

Chapter 01: Fractions

Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 11th Edition
COMPLETION
Perform the indicated calculations, and reduce fractions to the lowest terms.
1. 3/10 + 3/5 +
ANS: 9/10
2. 1 5/6 + 3 1/3 +
ANS: 5 1/6
3. 11/12 – 1/2 =
ANS: 5/12
4. 6 1/2 – 1 3/4 =
ANS: 4 3/4
5. 1/3 × 3/4 =
ANS: 1/4
6. 2 1/2 × 2 1/3 =
ANS: 8 1/6
7. 5 1/2 × 1 1/6 =
ANS: 6 5/12
8. 5/6 ÷ 1/2 =
ANS: 1 3/7
9. 4 3/10 ÷ 1 3/4 =
ANS: 2 16/35
10. 3 1/2 ÷ 1 1/3 =

ANS: 2 5/8
Chapter 02: Decimals
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 10th Edition
COMPLETION
Perform the indicated calculations.
1. 2.67 + 5.1 + 1.3 + 0.9 =
ANS: 9.97
2. 1.1 + 50.6 + 30.9 + 6.75 =
ANS: 89.35
3. 16.75 – 4.6 =
ANS: 12.15
4. 120.005 – 95.88 =
ANS: 24.125
5. 5.32 × 67.9 =
ANS: 361.228
6. 44.7 × 17.13 × 60 =
ANS: 45,942.66
7. 0.662 × 1000 =
ANS: 662
8. 17.5 × 10 =
ANS: 175
9. 4.4 ÷ 0.5 =
ANS: 8.8
10. 110.5 ÷ 7.52 =
ANS: 14.69414894
ETestBank.net
11. 258.7 ÷ 100 =
ANS: 2.587
12. 354.6 ÷ 1000 =
ANS: 0.3546

 

0

TOP

X