Test Bank for Fundamentals of Anatomy and Physiology 4th Edition by Rizzo

Test Bank for Fundamentals of Anatomy and Physiology 4th Edition by Rizzo

$15.00

By: Rizzo

Edition: 4th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Compare

Test Bank for Fundamentals of Anatomy and Physiology 4th Edition by Rizzo

True / False

 

1. Anatomy is the study of diseases in the body.​

a. True
b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Introduction
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   2/21/2015 6:49 AM
DATE MODIFIED:   2/21/2015 6:51 AM

 

2. The organs of any cavity are referred to as the viscera.

a. True
b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Cavities
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   2/21/2015 6:53 AM
DATE MODIFIED:   2/21/2015 6:54 AM

 

3. The smallest unit of life is the cell.

a. True
b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Structural Units
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   2/21/2015 6:55 AM
DATE MODIFIED:   2/21/2015 6:56 AM

 

4. There are four types of muscle in the human body.

a. True
b. False

 

ANSWER:   False
POINTS:   1
REFERENCES:   Structural Units
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   2/21/2015 6:57 AM
DATE MODIFIED:   2/21/2015 6:58 AM

 

5. The prostate gland, penis, and urethra belong to the male reproductive system.

a. True
b. False

 

ANSWER:   True
POINTS:   1
REFERENCES:   Structural Units
QUESTION TYPE:   True / False
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   2/21/2015 6:58 AM
DATE MODIFIED:   2/21/2015 6:59 AM

 

Multiple Choice

 

6. ​The study of the structure or morphology of the body and how the body parts are organized is called ____.

a. ​pathology
b. ​physiology
c. ​anatomy
d. ​histology

 

ANSWER:   c
POINTS:   1
REFERENCES:   Introduction
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   2/21/2015 7:00 AM
DATE MODIFIED:   2/21/2015 7:02 AM

 

7. ​The head is ____ to the heart.

a. ​superior
b. ​distal
c. ​deep
d. ​inferior

 

ANSWER:   a
POINTS:   1
REFERENCES:   Terms of Direction
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   2/21/2015 7:03 AM
DATE MODIFIED:   2/21/2015 7:04 AM

 

8. ​A ____ plane is any plane that divides the body into superior and inferior portions.

a. ​frontal
b. ​midsagittal
c. ​coronal
d. ​transverse

 

ANSWER:   d
POINTS:   1
REFERENCES:   Planes
QUESTION TYPE:   Multiple Choice
HAS VARIABLES:   False
DATE CREATED:   2/21/2015 7:06 AM
DATE MODIFIED:   2/21/2015 7:08 AM
0

TOP

X