Test Bank For A Guide To Designing And Implementing Local And Wide Area Networks 2nd Edition

Test Bank For A Guide To Designing And Implementing Local And Wide Area Networks 2nd Edition

$20.00

Edition: 2nd Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Compare
Category:

Test Bank For A GUIDE TO DESIGNING AND IMPLEMENTING LOCAL AND WIDE AREA NETWORKS, 2ND EDITION

TRUE/FALSE

1.The “W” in WAN stands for wide.

ANS: T PTS: 1 REF: 2

2.Often a LAN ends when there is a change in the communications medium.

ANS: T PTS: 1 REF: 6

3.A single LAN may use only one protocol.

ANS: F PTS: 1 REF: 7

4.LANs and WANs have roots in early telegraph and telephone systems.

ANS: T PTS: 1 REF: 27

5.The Soviets launched the first communications satellite, called Echo.

ANS: F PTS: 1 REF: 12

6.LSI and VLSI chips paved the way for faster and cheaper digital devices, such as computers and computer terminals.

ANS: T PTS: 1 REF: 15

7.In 1983 the separation of ARPANET and Milnet marked the arrival of the Internet.

ANS: T PTS: 1 REF: 16

8.Bridges can be used to segment LANs into smaller subnetworks to improve performance by isolating network traffic, isolating network problems, and controlling access to each network.

ANS: T PTS: 1 REF: 22

9.Gateways are always stand-alone devices.

ANS: F PTS: 1 REF: 24

0

TOP

X