Test Bank for Medical Terminology for Health Professions 8th Edition by Ehrlich

Test Bank for Medical Terminology for Health Professions 8th Edition by Ehrlich

$20.00

By: Ehrlich

Edition: 8th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Compare

Test Bank for Medical Terminology for Health Professions 8th Edition by Ehrlich

Match each definition with the correct word part.

a. ​abnormal condition
b. ​deficient
c. ​excessive
d. ​pain, suffering
e. ​surgical removal

 

1. ​-algia

ANSWER:   d

 

2. ​-ectomy

ANSWER:   e

 

3. ​hyper-

ANSWER:   c

 

4. ​hypo-

ANSWER:   b

 

5. ​-osis

ANSWER:   a

 

Match each definition with the correct word part.

a. ​excessive bleeding
b. ​flow or discharge
c. ​rupture
d. ​surgical repair
e. ​surgical suturing

 

6. ​-plasty

ANSWER:   d

 

7. ​-rrhage

ANSWER:   a

 

8. ​-rrhaphy

ANSWER:   e

 

9. ​-rrhea

ANSWER:   b

 

10. ​-rrhexis

ANSWER:   c

 

Match each definition with the correct word part.

a. abnormal hardening​
b. ​surgical incision
c. ​bad, difficult, painful
d. ​creation of an artificial opening
e. ​inflammation

 

11. ​dys-

ANSWER:   c

 

12. ​-itis

ANSWER:   e

 

13. ​-ostomy

ANSWER:   d

 

14. ​-otomy

ANSWER:   b

 

15. ​-sclerosis

ANSWER:   a

 

Match each definition with the correct term.

a. subjective evidence of disease​
b. ​objective evidence of disease
c. ​signs and symptoms that occur together
d. ​sudden onset of a disease
e. ​temporary disappearance of symptoms

 

16. ​acute

ANSWER:   d

 

17. ​remission

ANSWER:   e

 

18. ​sign

ANSWER:   b

 

19. ​symptom

ANSWER:   a

 

20. ​syndrome

ANSWER:   c

 

Match each definition with the correct term.

a. any disease of the stomach​
b. ​frequent watery stools
c. ​pertaining to the lining of an artery
d. ​swelling
e. ​formation of pus

 

21. ​diarrhea

ANSWER:   b

 

22. ​edema

ANSWER:   d

 

23. ​endarterial

ANSWER:   c

 

24. ​gastrosis

ANSWER:   a

 

25. ​suppuration

ANSWER:   e

 

Match each definition with the correct term.

a. ​torn and jagged wound
b. ​higher-than-normal blood pressure
c. ​localized response to a tissue injury
d. ​lower-than-normal blood pressure
e. ​pathologic tissue change caused by disease or injury

 

26. ​hypertension

ANSWER:   b

 

27. ​hypotension

ANSWER:   d

 

28. ​inflammation

ANSWER:   c

 

29. ​laceration

ANSWER:   a

 

30. ​lesion

ANSWER:   e

 

Match each definition with the correct term.

a. abnormal passage between organs
b. crack-like sore of the skin
c. identification of a disease
d. prediction of a disease outcome
e. the study of all aspects of diseases

 

31. ​diagnosis

ANSWER:   c

 

32. ​fissure

ANSWER:   b

 

33. ​fistula

ANSWER:   a

 

34. ​pathology

ANSWER:   e

 

35. ​prognosis

ANSWER:   d
0

TOP

X